Snodd sprit, kyla och spya.
Publicerat: 2015-10-25 ~ Allmänt

Jag var på Halloween-fest igår med min gamla årskull på Strömma plus några ifrån andra årskullar och andra främlingar. Festen var bra, alla hade kul och var jättefulla medan jag inte var tagg på alkohol alls, så jag drack rtt och ett halvt glas vin bara, sen så drack jag inget mer på hela kvällen. Lade märke till hur skumt alla pratar när de är onyktra, inget logiskt alls, eller det mest logiska man kan tänka sig.
 
Jag sov i min bil faktiskt. Aldrig frysit så mycket som jag gjorde! Hoppade fram fler gånger till framsätet, satte nyckeln i och satte på väme och AC:n på högsta värme en stund innan jag kröp bak igen och hoppades på att de skulle hålla sig tills jag somnade. Vilket det inte gjorde, förståss. Men äntligen blev det morgon och jag gick in i stugan och halvt väckte dom som låg och sov där. Marioteten hade åkt hem till en som bodde i närheten, eller hem till sig själva. Det har helt kaos i stugan, ingen aning vad de hade hållt på med efter jag gick ut i kylan.
 
På morgonen så upptäcktes även att en i min förra klass fått inbrott i hans bil, där de tagit sprit och hans CD skivor. Så jävla tråkigt att inte människor kan låta andras saker vara. Spyr på dom!
Jag är förövrigt hemma nu och ska sova i någon timme innan de bär av till Norge igen!